Vi setter ned rentene med inntil 0,40 %

For tredje gang i år setter vi ned rentene våre. Vårt aller beste lånetilbud er boliglån for unge som etter rentenedsettelse har rente fra 1,70 % (Eika Boligkreditt).

Torsdag 7. mai satte Norges Bank ned styringsrenten til 0 %. Det er første gang i Norges Banks historie. Som følge av det, og fall i NIBOR, som er renten vi betaler for å låne penger, setter vi nå ned rentene våre med inntil 0,40 %. 

Vi ønsker å være lokalbanken din, med førsteklasses kundeservice og konkurransedyktige betingelser. Vi ønsker å være den banken som gir unge kunder muligheten til å kjøpe sin aller første bolig, og til å kjøpe større bolig når flokken vokser. Derfor gir vi unge kunder våre aller beste lånebetingelser. Vårt boliglån for unge har etter rentenedsettelse rente fra 1,70 % (Eika Boligkreditt). Beste innskuddsrente etter rentenedsettelsen er BSU med 2,85 %.

Rentenedsettelsen har virkning fra i dag for nye kunder, og fra 5 juni for eksisterende boliglånskunder. Når det gjelder standardinnskudd settes renten ned 15. juli. Brev om renteendringen sendes ut til kundene i nettpost i løpet av de neste dagene.